O Nama

Početak rada RADIJA VLADIMIRCI vezan je za 1.maj 1996. godine kada je počelo emitovanje radio programa na frekvenciji 89,6 MHz.

Napornim i odgovornim radom došlo je do finansijskog poboljšanja, što je rezultiralo osavremenjavanjem opreme i nabavkom predajnika veće snage.
Naš program je informativno-zabavnog karaktera i obuhvata dosta tema od informativnih, privrednih, kulturnih, obrazovnih, sportskih, do pružanja usluga za lične potrebe slušalaca, kao što su oglasi, reklame, muzičke želje itd.

RADIO VLADIMIRCI organizator je i pokrovitelj muzičke manifestacije pod nazivom „Zlatni Glas Posavotamnave“, koja svake godine okuplja sve više pevača amatera širom Posavotamnave, Pocerine, Mačve, Podrinja, Posavine, Semberije, a propraćene učešćem popularnih estradnih zvezda. Na taj način pomažemo i afirmišemo talentovane, mlade ljude i promovišemo našu pravu narodnu muziku.

Poslednjih godina ime RAagencija koje prate javno mnjenje i rad radio stanica, pri čemu je naš radio u vrhu slušanosti na teritoriji mačvanskog okruga, što je dodatni stimulans za što bolji rad i napredak.

Naš radio se sluša u kući, na poslu, u vozilima, na ulici, zašto?
Zato što mi nemamo određenu ciljnu grupu. Našom muzikom, lepim rečima, raznovrsnim emisijama i pozitivnom energijom, mi okupljamo i objedinjujemo ljude svih vera, nacionalnih pripadnosti i različitih političkih ubeđenja.

Naši slogani su:
„ MUZIKA JE LEK ZA DUŠU“
„ POZITIVNA ENERGIJA SMEH ILI OSMEH U SVAKOM DANU“
„ NOVO – DA SE ČUJE, STARO – DA SE NE ZABORAVI“

Mi znamo šta slušaocima treba i to im i pružamo. Delimo sa njima i probleme i svaki vid veselja, sreće i potrebe za lepom rečju i pesmom. Uspeli smo da izgradimo poseban krug poverenja, prijateljstva i zdravog odnosa sa našim auditorijumom. Osim toga , punih pet godina, naš kolektiv ne menja sastav, što je pokazatelj i primer kolegijalno – drugarskih odnosa, punih razumevanja, kompromisa i tolerancije. Emisije, gostovanja , reklame – sve radimo bez ičije pomoći, što govori o našoj kompletnosti i profesionalnosti.

POTRAŽITE NAS NA 89,5 MHz I UVERITE SE U NAŠ RAD I NAS! DO TADA „ŽIVI, ZDRAVI I VESELI BILI – MA GDE NAS SLUŠALI“!
VOLI VAS VAŠ RADIO – VLADIMIRCI!


Back to Top ↑
  • Radio

    [radio_player id='92']

  • Knjiga gostiju

  • Slušajte nas